SUNDHED

For mange mennesker kan den sidste motivation, til for alvor at komme i gang, godt mangle. Sunde tilbud til medarbejderne – hvad enten det er kost, stress, motion eller rygestop – handler om vaner. At bryde med de gamle og etablere nogle nye. Men sunde tilbud handler også om markedsføring og motivation. Om at sælge budskabet om en bedre og sundere livsstil. Hele året rundt og ikke kun i forbindelse med konkrete sportsdage eller kampagner.

Der er masser af muligheder for at markedsføre din virksomheds sundhedsfremmende indsats og give budskabet liv i hverdagen. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige ”sundhedsprogram”. Der er masser af muligheder inden for promotionartikler, beklædning, merchandise og gaveartikler der kan hjælpe motivationen på vej. Og ikke mindst følelsen af at indgå i et sundt fællesskab.Undersøgelser viser, at de fleste medarbejdere i dag har forventninger og krav om, at virksomheden tager ansvar for de ansattes sundhed. Derfor er det ikke uden betydning, at virksomheder får kommunikeret til omverden, at sundhed og trivsel på arbejdspladsen er et vigtigt indsatsområde. 

Måske er det værd at overveje om din virksomhed har brug for et ”sundt” supplement til det eksisterende gavesortiment og kommunikationen til omverden. At opfordre, opmuntre, motivere og anspore til en sundere livsstil er en ekstra dimension til din virksomheds historie.