SAMSONITE & HIGH SIERRA


Metz er Samsonite’s officielle B2B forhandler i Danmark.

Samsonite er verdens førende producent af funktions-, rejse- og sportstasker. Under Samsonite brandet hører bl.a. High Sierra & American Tourister.

Vi har direkte adgang til Samsonite’s fabrikker i Kina og har derfor både standard- og specialdesignede modeller på B2B markedet til meget attraktive priser. Vi har de seneste 10 år oplevet en massiv succes på det danske marked, hvilket har bevirket, at specielt High Sierra i dag er det foretrukne mærke hos vores kunder. Vi har derfor altid et stort udvalg af High Sierra’s sortiment på lager.

MILJØVENLIGE TASKER UDEN PVC

De fleste tasker på markedet er produceret med PVC. Men PVC indeholder bly og klor, som udskiller dioxin ved afbrænding.

I stedet er der på vores High Sierra tasker anvendt PU (polyurethan), som er en mere miljøvenlig plastik og med en lige så god vandtæthed og holdbarhed som PVC. Vi er derfor i stand til at tilbyde specialproduktioner, som er helt fri for PVC. 
Ved at anvende PU i stedet for PVC lever High Sierra op til Metz’ krav til vores leverandører omkring mere ansvarlighed over for miljøet