EN FORSKEL DER ER VÆRD AT HUSKE

Metz er Danmarks største leverandør af reklamegaver, promotion, julegaver og merchandise. Mere end 200 virksomheder stoler på, at vi leverer innovative løsninger, smukt design og høj kvalitet. Det har naturligvis sine fordele at være branchens største. Vi har de bedste leverandøraftaler og licenser. Og vi kan udvikle, designe og producere vores egne produkter i præcis den høje kvalitet, som Metz er kendt for. Men som leverandør til landets største virksomheder er vores ansvar større end det.

Vi er derfor medlem af FN Global Compact og har forpligtet os til at tage et etisk og socialt medansvar for verdens udvikling og følge ti universelle principper. Hos Metz er vi stolte af at være en del af dette vigtige partnerskab og stræber hver dag efter at opfylde vores forpligtelser og yderligere styrke vores CSR indsats.

 


EN HISTORIE, DER BLIVER HUSKET

Metz blev etableret i 1993, hvor reklamegaver typisk var nylontasker med firmalogo. Vi var overbeviste om, at det kunne vi gøre bedre. Vi udviklede derfor en langt mere eksklusiv og lækker taske - et bedre produkt og til samme pris. Allerede efter første år var Metz en etableret succes.

Det er efterhånden en gammel historie, men den lever stadig i vores virksomhed og er udtryk for den filosofi, der er grundlaget for alt, hvad vi foretager os. Derfor udvikler, designer og producerer vi selv størstedelen af vores sortiment. Og hvis produktet bliver bedre, gør det ikke noget for os, at produktionen er mere krævende eller besværlig. Kvalitet tager tid. Og den går vi aldrig på kompromis med.

Hos Metz ser vi det ret enkelt. Den bedste historie, en virksomhed kan fortælle, er at give gaver, som modtagerne bliver glade for - og faktisk kan huske. Gerne længe efter. Derfor bruger vi mest energi på at udvikle, designe og finde nye produkter.

Vores indsigt i markedets behov og tidens strømninger er fundamentet for al
produktudvikling. Det er uden tvivl derfor, at vi altid er først med den gode
idé. At den ofte bliver kopieret af andre, tager vi som et kompliment, for
vores kunder ved – ligesom os – at det er originalerne, der er værd at huske.

"Hos Metz er vi 55 dedikerede medarbejdere. Tilsammen har vi over 200 års erfaring inden for rådgivning, produktion og design af reklamegaver"


MEDARBEJDERE

Selvom vi hos Metz kun er 55 medarbejdere, omsætter vi i dag for over 120 millioner kroner og er markedets største og førende leverandør. De sidste 6 år har vi haft en vækst på 370 % i et ellers svært marked. En ny rapport fra Brancheforeningen for reklameartikler, BFR, viser, at Metz er 33 % mere effektiv end den nærmeste konkurrent målt på bruttoavance i forhold til antal medarbejdere. Men tilsammen har vi også mere end 200 års erfaring inden for rådgivning, produktion og design af reklamegaver.

Men det måske allervigtigste er, at vi har branchens højeste kundeloyalitet. Det er, fordi vi holder, hvad vi lover. Og så er vi heldigvis ikke de eneste, der mener, at kvalitet er det bedste at blive husket for.

 

 


LEDIGE STILLINGER

Vi søger altid gode folk. 

Metz er kendt som en loyal partner, der altid holder ord, og som gerne tager ansvar for flere af de interne processer hos kunderne. Metz er derfor i dag branchens største og førende leverandør, og vi er klar til at fortsætte den gode udvikling med yderligere vækst.

Vi søger derfor dygtige og engagerede medarbejdere, der er parate til at kæmpe i kundernes tjeneste og levere kreative og gennemtænkte løsninger hver eneste dag. Vores succes er skabt med udgangspunkt i en innovativ indstilling - kombineret med godt købmandskab. Det er helt naturligt for vores medarbejdere, inden for hvert deres ansvarsområde, at tage ejerskab for hele processen fra planlægning til udførelse. Og samtidig være i stand til at opretholde den høje intensitet i en hverdag, hvor alle er beskæftigede med deres egne opgaver.

Hos Metz bliver du en del af en livlig og engageret organisation, som er gearet til at betjene kunderne optimalt. Vi kan tilbyde et godt uformelt og humørfyldt arbejdsmiljø, moderne faciliteter med åbne, lyse kontorer, stort show-room samt veludstyret motionsrum. Vi er beliggende i Vedbæk, tæt på motorvejen.

Hvis du har kompetencer, spændende ideer og mener at du kan gøre noget for Metz, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@metz.dk.

 

Vil du være en del af Danmarks største merchandise team?


KONTAKT METZ

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, udfyld venligst e-mail formularen. Vi tager din henvendelse seriøst og giver svar indenfor 24 timer på hverdage.  

Du er også velkommen til at kontakte Metz pr. telefon.

Metz A/S
Skelstedet 9
2950 Vedbæk
Tlf. +45 44 82 72 00
Email: info@metz.dk