GIV ET GAVEKORT - ÅRETS FIRMAJULEGAVE FRA METZ

Med et gavekort fra Metz kan medarbejderne frit vælge deres firmajulegave ud fra et bredt sortiment af eksklusive gaver, som de frit kan vælge deres gave fra. Og få dét, de ønsker sig allermest. Det er let at bestille, vi sender gavekort med koder og leverer gaverne klar til udlevering.

Vi pakker naturligvis gaverne pænt og sender dem samlet til virksomheden med navn på hver enkelt gave. Eller vi kan sende gaverne direkte til hver enkelt gavemodtager. Kontakt os på 70 27 00 75 eller gaver@metz.dk hvis du har spørgsmål.

Læs mere og bestil på firmajulegaver.metz.dk.

 

 

BESTIL PRODUKTER DIREKTE

Find den helt særlige firmajulegave til netop dine medarbejdere. I vores webshop kan du også bestille specifikke produkter til direkte levering.
Klik nedenfor og se vores store udvalg af eksklusive produkter.


JULEGAVER, DU VIL BLIVE HUSKET FOR

Hos Metz tager vi os god tid til at udvikle og producere de mere end 100.000 julegaver, vi leverer hvert år. For vores kunder stoler på os; det forpligter at være den største leverandør af promotion og julegaver. Vi tilbyder altid et unikt sortiment af varer fra både egne kollektioner og fra store mærkevareproducenter. 

Vi tilbyder vores kunder en webshop løsning, hvor medarbejderne selv kan vælge deres julegave ud fra et fastlagt sortiment. Gaverne ligger klar på vores lager, og vi har sørget for, at logistikken er på plads. Så der er leveringsgaranti. Løsningen tilbyder vi uden beregning.

Hos Metz er vi altid først med den gode idé. Det er også årsagen til den succes, vores julegavesortiment har. Til jul udvikler vi altid mindst én helt unik og særlig idé, der år efter år er endt som en bestseller. At vores ideer så ofte bliver efterlignet betyder ikke noget, vi tager det som et kompliment. For vores kunder ved – ligesom os – at det er originalerne, der er værd at huske.

 
 

SPECIAL JULEPRODUKTIONER

Uanset hvor god en ”hyldevare” kan være, er det ikke altid godt nok alligevel. Dels har mange virksomheder behov for at sætte deres eget fingeraftryk på en vare, og dels vil mange virksomheder heller ikke lade deres valg og sortiment begrænse af det eksisterende udbud. Det kender vi alt til hos Metz, da størstedelen af vores sortiment er produkter, vi selv udvikler og producerer. Af helt samme grund.

Med et verdensomspændende netværk og mange års erfaring med specialproduktioner i Østen sikrer vi, at du får præcis den vare, du ønsker. Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med vores nøje, udvalgte leverandører og kender dem derfor rigtig godt. Det betyder, at vi kan sikre høj kvalitet og leveringssikkerhed.
 

EKSEMPLER PÅ SPECIAL JULEPRODUKTIONER FRA METZ


MÆRKEVARER

Det har naturligvis sine fordele at være branchens største leverandør. Vi har de bedste aftaler og licenser og ofte et tæt samarbejde med de store mærkevareproducenter, som vi også har udviklet nogle af vores mest populære produkter sammen med. 

Kendte og eksklusive mærkevarer er typisk meget efterspurgte gaver, og det er selvfølgelig med god grund. Om det er til kunder, en reception, et jubilæum - med eller uden logo - så er æstetik, design og høj kvalitet noget, som mange mennesker sætter stor pris på. 

Metz har derfor altid de bedste modeller og mest populære mærkevarer på lager, så vi kan levere samme dag, som vi modtager ordren.


 

 


PAKNING, LOGISTIK OG UDLEVERING

Når du vælger Metz til levering af dine julegaver, sikrer vi at hele processen optimeres. Fra at varerne indgår på vort lager til du har udleveret gaverne til dine kollegaer:

Varemodtagelse/materiale kontrol:
Alle varer registreres og kontrolleres for transportskader eller andre synlige tegn på skader.
Varerne kontroloptælles og pakningen påbegyndes.
 
Pakning:
Ved pakkelinjen bliver der pakket, stikprøvekontrolleret og kontrolvejet. Varerne gøres klar til forsendelse i henhold til de modtagne lister. 
Teamlederen sikrer, at alt er korrekt. Som en ekstra sikkerhed foretager projektlederen stikprøvekontrol. Endeligt afstemmes gaverne med forbruget af varer
 
Forsendelsen:                                                                                         Vi har en dedikeret person på opgaven som har tæt kontakt til vognmanden som fragter gaverne. Vi har samarbejdet med den samme transportør igennem flere år for netop at sikre at deadlines m.v. bliver overholdt

.

 

 

Udlevering:                                                                                             Vi kan enten levere lister efter ønske til udleveringsprocessen eller I kan vælge det Metz udviklede elektroniske udleveringssystem. Dette sikrer tillige dokumentation for hele processen.
Det foregår i sin enkelthed ved at udleveringen af gaven til den enkelte medarbejder registreres elektronisk via QR koder. 
Kort fortalt, så har hver medarbejder fået tilsendt en unik QR kode på mail. Koden viser de til uddeleren  - enten på smartphone eller papir. Uddeleren scanner koden via en app og gaven registreres automatisk som udleveret. Efterfølgende har man således dokumentation for
- hvem der har fået en gave
- hvem mangler at få en gave
- hvor mange gaver er udleveret
- hvor mange gaver er ikke udleveret. 


Kontakt os for at høre mere om Metz QR løsning