SAMSONITE & HIGH SIERRA


Metz er Samsonite’s officielle B2B forhandler i Danmark.

Samsonite er verdens førende producent af funktions-, rejse- og sportstasker. Under Samsonite brandet hører bl.a. High Sierra & American Tourister.

Vi har direkte adgang til Samsonite’s fabrikker i Kina og har derfor både standard- og specialdesignede modeller på B2B markedet til meget attraktive priser. Vi har de seneste 10 år oplevet en massiv succes på det danske marked, hvilket har bevirket, at specielt High Sierra i dag er det foretrukne mærke hos vores kunder. Vi har derfor altid et stort udvalg af High Sierra’s sortiment på lager.

MILJØVENLIGE TASKER UDEN PVC

De fleste tasker på markedet er produceret med PVC. Men PVC indeholder bly og klor, som udskiller dioxin ved afbrænding.

I stedet er der på vores High Sierra tasker anvendt PU (polyurethan), som er en mere miljøvenlig plastik og med en lige så god vandtæthed og holdbarhed som PVC. Vi er derfor i stand til at tilbyde specialproduktioner, som er helt fri for PVC. 
Ved at anvende PU i stedet for PVC lever High Sierra op til Metz’ krav til vores leverandører omkring mere ansvarlighed over for miljøet
 


STANLEY & STELLA

Stanley & Stella producerer deres kollektion udelukkende af slidstærke og bæredygtige tekstiler som økologisk bomuld og Tencel. Mærket er skabt af Jean Chabert, som skabte mærket B & C i 90'erne. Baseret på sin store erfaring inden for tekstilbranchen, ønskede han at skabe et nyt, moderne og bæredygtigt brand. I dag tilbyder Stanley & Stella en kollektion på 52 styles (t-shirts, poloshirts og sweatshirts), som er tilgængelige i 43 flotte farver (til kvinder, mænd, teenagere og børn).
De 4 ting, der beskriver Stanley & Stella:


 

 Fashionable
Stanley & Stella er modebevidst tøj, som er designet ud fra originale designs med udsøgte detaljer. Med snit og farver afstemt med de nuværende tendenser, følger Stanley & Stella modebranchens stil.

Premium
Stanley & Stella er af kompromisløs høj kvalitet hele vejen igennem. Fra en vifte af stilarter, snit, tekstiler og farver er Stanley & Stella's kollektion blandt de højeste kvaliteter i markedet.

Sustainable
At være bæredygtig handler om at være ansvarlig overfor både miljø og mennesker. Gennem sourcing, produktion, emballering og distribution er vi forpligtede til at minimere spild og undgå brug af skadelige kemikalier. Samtidig skal vi maksimere velfærden for dem, der producerer vort tøj. Dette er en af Stanley & Stellas vigtigste elementer.

Print - ready
Bomuldens kvalitet, og den måde, den er strikket på, sikrer en perfekt blød og flad overflade, som er perfekt til tryk og dekoration.

http://www.stanleystella.com/


WALLACE CAMERON FIRST AID KITS


I mere end 50 år har det skotske firma Wallace Cameron produceret førstehjælpssæt af høj kvalitet. Metz har eksklusivitet på promotion markedet i Danmark. Det primære produkt er et Mikro Førstehjælpssæt, der er så lille, at det kan tages med overalt – i modsætning til den store, stationære førstehjælpskasse, som mange har stående i hjemmet. Det fås med forskelligt indhold, der kan skræddersyes til næsten enhver situation som f.eks. rejser, til et aktivt udendørsliv og til kontoret. Æsken findes i flere forskellige farver.

Ved at specialdesigne etiketter til for- og bagside med jeres eget foto og tekst bliver Mikro Førstehjælpssættet meget velegnet til at kommunikere et budskab om, at jeres virksomhed lægger vægt på sikkerhed.

Wallace Cameron First Aid Kits
Mikro Førstehjælpssættene er fremstillet i Skotland.

Det komplette produktprogram kan ses på
www.wallacecameron.com