LEDIGE STILLINGER

Vi søger altid gode folk. 

Metz er kendt som en loyal partner, der altid holder ord, og som gerne tager ansvar for flere af de interne processer hos kunderne. Metz er derfor i dag branchens største og førende leverandør, og vi er klar til at fortsætte den gode udvikling med yderligere vækst.

Vi søger derfor dygtige og engagerede medarbejdere, der er parate til at kæmpe i kundernes tjeneste og levere kreative og gennemtænkte løsninger hver eneste dag. Vores succes er skabt med udgangspunkt i en innovativ indstilling - kombineret med godt købmandskab. Det er helt naturligt for vores medarbejdere, inden for hvert deres ansvarsområde, at tage ejerskab for hele processen fra planlægning til udførelse. Og samtidig være i stand til at opretholde den høje intensitet i en hverdag, hvor alle er beskæftigede med deres egne opgaver.

Hos Metz bliver du en del af en livlig og engageret organisation, som er gearet til at betjene kunderne optimalt. Vi kan tilbyde et godt uformelt og humørfyldt arbejdsmiljø, moderne faciliteter med åbne, lyse kontorer, stort show-room samt veludstyret motionsrum. Vi er beliggende i Vedbæk, tæt på motorvejen.

Vi søger i øjeblikket:

Hvis du har kompetencer, spændende ideer og mener at du kan gøre noget for Metz, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@metz.dk.

 

Vil du være en del af Danmarks største merchandise team?