STANLEY & STELLA

Stanley & Stella producerer deres kollektion udelukkende af slidstærke og bæredygtige tekstiler som økologisk bomuld og Tencel. Mærket er skabt af Jean Chabert, som skabte mærket B & C i 90'erne. Baseret på sin store erfaring inden for tekstilbranchen, ønskede han at skabe et nyt, moderne og bæredygtigt brand. I dag tilbyder Stanley & Stella en kollektion på 52 styles (t-shirts, poloshirts og sweatshirts), som er tilgængelige i 43 flotte farver (til kvinder, mænd, teenagere og børn).
De 4 ting, der beskriver Stanley & Stella:


 

 Fashionable
Stanley & Stella er modebevidst tøj, som er designet ud fra originale designs med udsøgte detaljer. Med snit og farver afstemt med de nuværende tendenser, følger Stanley & Stella modebranchens stil.

Premium
Stanley & Stella er af kompromisløs høj kvalitet hele vejen igennem. Fra en vifte af stilarter, snit, tekstiler og farver er Stanley & Stella's kollektion blandt de højeste kvaliteter i markedet.

Sustainable
At være bæredygtig handler om at være ansvarlig overfor både miljø og mennesker. Gennem sourcing, produktion, emballering og distribution er vi forpligtede til at minimere spild og undgå brug af skadelige kemikalier. Samtidig skal vi maksimere velfærden for dem, der producerer vort tøj. Dette er en af Stanley & Stellas vigtigste elementer.

Print - ready
Bomuldens kvalitet, og den måde, den er strikket på, sikrer en perfekt blød og flad overflade, som er perfekt til tryk og dekoration.

http://www.stanleystella.com/