LEDIGE STILLINGER

Metz firmajulegaver
 

SALGSPROFILER TIL B2B FIRMAGAVER

Hos Metz er vi 45 dedikerede medarbejdere, der mellem os deler mere end 200 års erfaring inden for salg, rådgivning, produktion og design af merchandise og firmagaver. Vi arbejder med alle de største brands i Danmark og med nye spændende upcoming brands og designere i Norden.

 

Hvem er Metz?

Metz er de førende i branchen og en international virksomhed, der gennem de seneste år er vokset markant. Vores kunder ved, at vi holder, hvad vi lover og går op i kvalitet. Læs mere om os på www.metz.dk.

 

Hvad søger vi?

Som led i en ambitiøs vækststrategi på B2B-firmagavemarkedet søger vi yderligere salgstalenter til at indgå i teamet.
Din målgruppe bliver gaveindkøberne i de danske virksomheder. Salgsopgaven er at opdyrke nye kunder, levere en excellent salgsoplevelse, sikre en god kundeloyalitet og identificere opsalg, mersalg og krydssalgsmuligheder indenfor gaveuniverset. Størstedelen af gavemarkedet drejer sig om julegaver, som herved er det primære salgsmæssige fokus.

 

Du skal:

  • Opdyrke nye potentielle kundeemner og stå for salgsfasen fra start til slut
  • Videreudvikling af eksisterende kunder med henblik på at opsælge og krydssælge
  • Deltage på loyalitetsskabende aktiviteter som events og VIP-kundearrangementer
  • Dygtiggøre dig indenfor sortiment og de brands vi arbejder med

Vi søger personer med huntergen, sult efter salgsresultater og evnen til at overbevise og skabe langvarige kunderelationer. Du er en sælger af natur og ejer en positiv holdning med gode sociale færdigheder.

 

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • Attraktiv lønpakke, frihed under ansvar og højt til loftet
  •  Stor opbakning fra resten af organisationen som marketing, produktudvikling, kundeservice og projektledelse
  • En mulighed for at arbejde i en vækstorganisation med et state of the art B2B-gavekoncept, som er lige til at gå til. Nemt og eksklusivt setup at sælge ind til nye kunder
  • Unik familielignende kultur med et stort netværk af søde og dygtige kollegaer og samarbejdspartnere
  • Job i et firma der hele tiden søger udvikling. Vi omfavner det nye og bruger mange kræfter på at styrke vores medarbejdere og værdien vi leverer til vores kunder

 

Få en hverdag med gode kollegaer:

Du får en hverdag i et åbent og lyst kontorlandskab med masser af engagerede kollegaer at sparre med. Vi har en uformel omgangstone samt en høj arbejdsmoral, og der er en høj anciennitet blandt os.

Udover et godt miljø, gode kollegaer og spændende opgaver tilbyder vi også sundhedssikring, pensionsordning, mobiltelefoni, frokostordning og motionsrum. Hvert år afholder vi teambuilding for at værne om vores gode arbejdsmiljø.

 

Hvis du har passion for B2B-salg, vil vi gerne lære dig bedre at kende:

Relevante ansøgninger samt CV sendes til Merethe Munk Nielsen på job@metz.dk med emnefelt Salgsprofiler til b2b firmagaver. Vi vil løbende indkalde til samtaler og ansætter når vi har fundet de rette kandidater.